Vježbe za stražnjicu

Žene mnogo obraćaju pažnju na nokte, odjeću, šminku, grudi i naravno stražnjicu. Većina žena misle da im stražnjica nije dobro oblikovana i žele ju podići i zategnuti. U ovome postu naučit ćete kako da podignete, a samim time i ojačate stražnjicu kako bi mamila poglede svakoga muškarca.

straznjica

Ako vam je genetika dobra, vjerojatno ćete imati i lijepo oblikovanu stražnjicu bez potrebe za prevelikim vježbanjem, ali neke žene nemaju sreće s genetikom. Osnovne dvije vježbe za oblikovanje i jačanje stražnjice i nogu su: čučnjevi i iskorak. Također postoje i neke druge vježbe koje će vam pomoći u oblikovanju stražnjice, ali ovo su dvije najosnovnije.

Ove dvije vježbe dovoljno je raditi 3 puta tjedno, po 40-tak minuta i već nakon prvih 2 tjedna vidjet ćete određene rezultate na nogama i stražnjici. Naravno, ako želite možete osim ove dvije vježbe ubaciti još jednu ili dvije, te ćete tako imati bolje rezultate u vježbanju. Ako imate bilo kakva pitanja ili vas zanimaju još neke vježbe, možete nam se javiti na mail: savjetizavjezbanje@gmail.com